Wintertijd Heerlen en Heerlen mijn Stad steunen Knuffel tegen Eenzaamheid - Knuffel Tegen Eenzaamheid
15766
post-template-default,single,single-post,postid-15766,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Wintertijd Heerlen en Heerlen mijn Stad steunen Knuffel tegen Eenzaamheid

Wintertijd Heerlen en Heerlen mijn Stad steunen Knuffel tegen Eenzaamheid

Het grootste winterevenement in Parkstad ‘’Wintertijd Heerlen’’ en centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad steunen ook onze actie ‘’Knuffel tegen Eenzaamheid’’.

Op 29 november heeft Rob Opheij van Remcom Events, organisator van Wintertijd een super schattige Panda namens zijn organisatie geschonken aan Victoria.

Rob:’’ Wij hebben besloten om de Knuffel tegen Eenzaamheid actie van Victoria Bruggeman te steunen omdat wij graag op deze manier een steentje bij willen dragen aan dit geweldige initiatief en een vrolijke kerst voor eenzame ouderen mensen’’.

Iris Dijkstra heeft namens Heerlen Mijn Stad ook een prachtige ingepakte knuffel overhandigt aan Victoria om een leuke kerst voor eenzame oudere mensen te bezorgen.

Iris: ‘’ Wij als Heerlen mijn Stad vinden het prachtig dat Victoria zo’n belangrijke actie heeft opgestart en dat wij daaraan een bijdrage kunnen leveren’’.

De twee organisaties hebben al eerder met Victoria samengewerkt. Naar aanleiding van de samenwerking tussen de wethouder Adriane Keulen, Heerlen Mijn Stad, Victoria Bruggeman en Remcom Events heeft Wintertijd 2019 een geweldig resultaat bereikt. Tijdens Wintertijd Heerlen 2019 streeft de organisatie ernaar zo veel mogelijk faciliteiten rolstoeltoegankelijk te maken. Daarnaast organiseren ze op 1e kerstdag een speciale dag waar ook alle eenzame ouderen van harte welkom zijn.

Ook de Sinterklaas viering is door de samenwerking die sinds vorig jaar is gestart meer rolstoeltoegankelijk geworden.

Afgelopen jaar heeft Knuffel tegen Eenzaamheid samen met Basisschool Tarcisius in Heerlen ongeveer 200 in kerstpapier ingepakte knuffels verzameld. Allemaal mooi, schattig, en met liefde geschonken. Zij werden opgehaald door de wethouder Adriane Keulen en gebracht naar verschillende zorgcentra: Tobias, Bergweide, Pius Veste en Molenhoek. De oudere, eenzame mensen hebben dit enorm gewaardeerd!

Sommige bewoners waren erg ziek, lagen op bed en hadden niet meer de kracht om te kunnen zitten, maar wel de kracht om te lachen toen ze de knuffels zagen. Dat was heel special.

Knuffel tegen Eenzaamheid is bedacht door Victoria Bruggeman. Zij is 11 en zet zich in voor oudere, zieke, eenzame mensen. Zij zet zich ook voor de toegankelijkheid voor iedereen, ook mensen met beperkingen en met rolstoelen. Zij wil oudere en jongere mensen verbinden omdat ze veel elkaar te bieden hebben.

 

Lees ook:

https://knuffeltegeneenzaamheid.nl/mfg-sports-academy-doet-mee-aan-knuffel-tegen-eenzaamheid/

https://knuffeltegeneenzaamheid.nl/bedankt-basischool-tarcisius-jullie-zijn-echt-geweldig/

https://knuffeltegeneenzaamheid.nl/emil-szarkowicz-steunt-knuffel-tegen-eenzaamheid-en-alles/

https://knuffeltegeneenzaamheid.nl/wintertijd-heerlen-2019-voor-eenzame-ouderen-en-rolstoelgebruikers/

Wintertijd:

Tussen 12 december 2019 en 5 januari 2020 wordt de tweede editie van Wintertijd Heerlen- hét winterevenement in Heerlen centrum-georganiseerd. Er worden een schaatsbaan, curlingbaan, ijsglijbaan, diverse attracties, kerstkramen en kerstbomen gesitueerd. Daarnaast wordt op de Bongerd een ‘winterpark’ ingericht waar men kan genieten van de typische en gewenste kerstsfeer.

www.wintertijdheerlen.nl

https://www.facebook.com/events/2242621129319475/

Heerlen Mijn Stad:

Het hele jaar rond kun je in Heerlen terecht voor de tofste evenementen. Ook kun je doorlopend rekenen op de nodige dosis kunst, cultuur en creativiteit. Daarbij staat de stad 7 dagen per week garant voor een verrassende winkelbeleving en een veelzijdig horeca-aanbod. Heerlen kent een rijke en ook roerige geschiedenis en is nu volop in ontwikkeling. Een stad met een rauw randje maar bovenal een stad met lef.

Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad heet je welkom en verzamelt continu de leukste activiteiten en evenementen. Maar ook het laatste (ondernemers)nieuws uit de Heerlense binnenstad. Voor je het weet is Heerlen ook jouw stad!

https://www.facebook.com/HeerlenMijnStad/

www.heerlenmijnstad.nl

 

Lees meer hier:

https://heerlenmijnstad.nl/evenement/wintertijd-heerlen-2019

https://www.facebook.com/events/2242621129319475/

 

Foto: © Copyright www.communications-unlimited.nl, 2019. All rights reserved

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.