Bedankt Basischool Tarcisius!! Jullie zijn echt geweldig - Knuffel Tegen Eenzaamheid
15752
post-template-default,single,single-post,postid-15752,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Bedankt Basischool Tarcisius!! Jullie zijn echt geweldig

Bedankt Basischool Tarcisius!! Jullie zijn echt geweldig

Ook dit jaar steunt mijn basisschool Tarcisius de actie ‘’knuffel tegen eenzaamheid’’.

Ik wil graag iedereen die mee helpt bedanken: de directeur mevrouw Maud Deckers, alle leraren en medewerkers van Tarcisius, leerlingen en hun ouders, voor jullie geweldig steun! Wat zijn toch jullie geweldig!

Afgelopen jaar zijn meer dan 200 knuffels ingezameld door de leerlingen samen met hun ouders en de medewerkers van school. Allemaal mooi, allemaal schattig, leuk ingepakt als kerstcadeau en allemaal met liefde geschonken. Dat hebben de oudere, eenzame mensen in de zorgcentra enorm gewaardeerd.

De knuffels werden officieel opgehaald bij onze school door wethouder Adriane Keulen. Wij hebben de zorgcentra Tobias, Bergweide, Pius Veste en Molenhoek bezocht.

Wij hebben de zorgcentra Tobias, Bergweide, Pius Veste en Molenhoek bezocht. Overal waren de mensen zeer emotioneel, ontroerd en konden niet geloven dat de cadeaus voor hen waren. Sommige bewoners waren erf ziek, lagen op bed, en hadden niet meer de kracht om te kunnen zitten, maar wel de kracht om te lachen toen ze knuffels zagen. Dat was heel special.

De bewoners namen de knuffels mee naar hun eigen kamer en velen namen de knuffels mee naar bed. Wij hoorden dat ze de volgende dag vrolijker wakker werden vanwege de knuffels die met de liefde geschonken werden.

Een van de vele mooie verhalen is het volgende: Er was een mevrouw die een knuffelhondje kreeg. Toen ze zag dat het een hondje was moest ze huilen. Toen ik haar knuffelde en vroeg waarom zij verdrietig was zei ze dat ze niet verdrietig was maar zeer blij, omdat zij naar het verzorghuis haar hondje niet mocht meenemen en zij miste hem. Maar nu heeft ze haar hondje terug!

Ook dit jaar worden de knuffels opgehaald bij Tarcisius door wethouder Adrianne Keulen en gaan wij een geweldige kerst bezorgen aan de ouderen mensen.

Victoria Bruggeman

 

Fotos: Communications-Unlimited.nl. © Copyright www.communications-unlimited.nl, 2019.  All rights reserved

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.