Emil Szarkowicz steunt Knuffel tegen Eenzaamheid. En Alles! - Knuffel Tegen Eenzaamheid
15736
post-template-default,single,single-post,postid-15736,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Emil Szarkowicz steunt Knuffel tegen Eenzaamheid. En Alles!

Emil Szarkowicz steunt Knuffel tegen Eenzaamheid. En Alles!

Nog even en het is alweer Kerstmis. Gezellig samenzijn met je familie en cadeautjes uitpakken, dat hoort er allemaal bij. Maar helaas niet voor iedereen. Er zijn veel eenzame oudere mensen. En die willen wij helpen. En Emil ook. Daarom heeft hij vandaag deze twee, uiteraard zingende kerstknuffels gebracht! Geweldig, toch!

 

Zie de video hier:

Super bedankt, Emil. Jij bent niet alleen een geweldige artiest maar ook super lief mens!

Na het grote succes van de actie Knuffel tegen Eenzaamheid van afgelopen jaar willen wij ook dit jaar oudere eenzame mensen een blije kerst bezorgen.

Afgelopen jaar hebben wij samen met Basisschool Tarcisius in Heerlen ongeveer 200 in kerstpapier ingepakte knuffels verzameld. Allemaal mooi, schattig, en met liefde geschonken. Zij werden opgehaald door de wethouder Adriane Keulen en gebracht naar verschillende zorgcentra: Tobias, Bergweide, Pius Veste en Molenhoek. De oudere, eenzame mensen hebben dit enorm gewaardeerd!

Sommige bewoners waren erg ziek, lagen op bed en hadden niet meer de kracht om te kunnen zitten, maar wel de kracht om te lachen toen ze de knuffels zagen. Dat was heel special.

Net zoals afgelopen jaar gaan wij ook dit jaar weer knuffels inzamelen. Zijn jullie een organisatie die onze actie wil steunen met het verzamelen van knuffels, laat het ons dan weten.

De inzamelpunten worden binnenkort aangekondigd.

Help je ook dit jaar me om een blije en niet eenzame kerst te realiseren voor oudere mensen?
Knuffel tegen Eenzaamheid is bedacht door Victoria Bruggeman. Zij is 11 en zet zich in voor oudere, zieke, eenzame mensen.  Zij zet zich ook voor de toegankelijkheid voor iedereen, ook mensen met beperkingen en met rolstoelen. Zij wil oudere en jongere mensen verbinden omdat ze veel elkaar te bieden hebben.

Lees hier meer: www.knuffeltegeneenzaamheid.nl

 

Contact:

Onder vermelding

Knuffel tegen Eenzaamheid

[email protected]

 

Partners van Knuffel tegen Eenzaamheid:

Tomasz Karawajczyk

ltimprenta.nl

Mornel Web Team

www.mornel.com

 

Media

Communications-unlimited.nl

 

Foto’s: © Copyright www.communications-unlimited.nl, 2019. All rights reserved

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.