Poolse smaken voor zieke, eenzame ouderen in Nederland - Knuffel Tegen Eenzaamheid
15993
post-template-default,single,single-post,postid-15993,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Poolse smaken voor zieke, eenzame ouderen in Nederland

Poolse smaken voor zieke, eenzame ouderen in Nederland

Op 27 juni vond een speciale actie van Knuffel tegen Eenzaamheid plaats. De actie vond plaats bij een van de zorgcentra van MeanderGroep. Bij deze actie ontvingen de bewoners in deze moeilijke Corona-tijden een heerlijke Poolse traktaties, 52 verpakkingen, van het Poolse bedrijf Poolse Smaken, een Poolse online winkel gevestigd in Nederland. De jonge en dynamische Poolse winkel bracht de traktaties tot aan de deur van het zorgcentrum. De bewoonster nam de zoetigheden namens alle bewoners in ontvangst en mocht alvast voorproeven. En dat deed ze met veel plezier. ‘Ze zijn overheerlijk’ zei ze.

De missie van Poolse Smaken

Robert Rother, Poolse Smaken CEO: “Onze missie is meer dan alleen verkopen en winst maken. We zijn blij dat we mensen in nood kunnen ondersteunen, het is altijd een van onze dromen geweest. Daarom steunen we graag de acties van Stichting Knuffel tegen Eenzaamheid en helpen we mee met het helpen van zieke, eenzame ouderen. We hebben al vele malen kunnen helpen op allerlei verschillende manieren. Wij geloven dat als we ons nog sterker ontwikkelen, we meer kansen en tijd zullen krijgen voor dergelijke activiteiten. We bouwen niet alleen een winkel, maar ook een gemeenschap. We willen iedereen in Nederland bereiken en binnenkort is het mogelijk’’

Uitdagingen in de periode van de strijd tegen het coronavirus

Coronavirus heeft het dagelijkse leven van ouderen in verpleeghuizen aanzienlijk veranderd. Bijna drie maanden lang waren bezoeken niet toegestaan. Stichting Knuffel tegen Eenzaamheid steunt eenzame ouderen met verschillende acties gedurende meer dan anderhalf jaar, onder andere met Kerstmis, gaf hij 600 eenzame zieke knuffels. Zie hier reportage van het Jeugdjournaal.

Tijdens het coronavirus onder andere verzond Knuffel tegen Eenzaamheid handmatig voorbereide kaarten, een deelde knuffels uit aan de bewoners van Sevagram.

Poolse Smaken een nieuwe partner van Knuffel tegen Eenzaamheid

Stichting Knuffel tegen Eenzaamheid werkt met trots samen met haar nieuwe partner Poolse Smaken. Het bedrijf Poolse Smaken richt zich op populaire voedingsproducten, waarvan er vele rechtstreeks uit Polen worden geïmporteerd. In de webwinkel kunt u de volgende producten bestellen: vlees, worstjes, Pools brood en gebak, diepvriesproducten, dranken, snoep, zuivelproducten, groenten en fruit, kant-en-klaarmaaltijden, medicijnen, cosmetica en producten voor kinderen. Daarnaast biedt Poolse Smaken de mogelijkheid om vrijwel elk product op verzoek van klanten te bestellen. De winkel is “gebruiksvriendelijk”, er is een chat waar je informatie en advies kunt krijgen over hoe je je eigen bezorging kunt optimaliseren, en ook op  Facebook. Het bedrijf heeft ook een actief Instagram-account.

Foto’s: ©Communications-Unlimited.nl

 

 

Lees ook:

KNUFFELS EN MUZIEK OPTREDENS

Knuffels tegen ”Corona eenzaamheid”

Handgemaakte kaartjes voor eenzame ouderen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.