Nog maar 6 dagen te gaan - Knuffel Tegen Eenzaamheid
15805
post-template-default,single,single-post,postid-15805,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nog maar 6 dagen te gaan

Nog maar 6 dagen te gaan

Er zijn nog maar 6 dagen te gaan tot de aftrap van de Knuffel tegen Eenzaamheid actie en wij hebben nu al meer knuffels verzameld dan de vorige jaar.

Basischool Tarcisius steunt ons al het tweede jaar. Directie, medewerkers, leerlingen en ouders  zijn echte toppers. Kijk maar naar de foto’s. Het is geweldig hoeveel knuffels zij al verzameld hebben voor de eenzame ouderen. Hartelijk dank!

De wethouder Adriane Keulen komt naar Tarcisius  om persoonlijk te bedanken voor de knuffels en zal de knuffels samen met Victoria naar de verzorghuizen brengen.

 MFG Academy steunt onze actie ook. Hun management en leden verzamelen ook knuffels. Kijk maar hoeveel zij al verzameld hebben en hoe ze zich inzetten voor de actie!

Ook onze grote vriend Emil Szarkowicz steunt de actie Knuffel tegen Eenzaamheid en hij heeft daarvoor wat muzikale  vrienden meegenomen.

 

 De actie is ook dit jaar gesteund door Sevagram zodat dit jaar wordt de actie nog groter en efficiënter. Geweldig!!!

Wintertijd Heerlen en Heerlen mijn Stad zijn ook vanaf dit jaar onze partners en hebben ze geweldige knuffels gedoneerd! Super bedankt! 

 Maar Knuffels tegen Eenzaamheid krijgt ook cadeaus!

 Piotr Skrzypek van Mornel heeft deze website voor ons gemaakt helemaal kosteloos omdat hij wil ook een vrolijke kerst oudere eenzame mensen bezorgen! Piotr, jij bent een echte topper!

 

Tomasz Karawajczyk van Imprenta heeft onze logo’s gecreëerd. Prachtig, toch? En kun je geloven, dat Tomasz heeft de logo ons als cadeau gegeven omdat Tomasz ook van mening is dat iedereen recht heeft op een niet eenzame en vrolijke kerst.

 

Jullie zijn allemaal toppers. Super bedankt!

 

© Copyright www.communications-unlimited.nl, 2019. All rights reserved

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.