Nestr steunt Knuffel tegen Eenzaamheid - Knuffel Tegen Eenzaamheid
16129
post-template-default,single,single-post,postid-16129,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nestr steunt Knuffel tegen Eenzaamheid

Nestr steunt Knuffel tegen Eenzaamheid

In maart hebben de medewerkers van Nestr Knuffel tegen Eenzaamheid gekozen als de organisatie die zou graag willen steunen.

Hulde

Nestr: ‘’ In de maand maart hebben we veel verzoeken mogen ontvangen, wat het maken van een keuze voor de medewerkers van Nestr erg lastig maakte. Desondanks is met ruime meerderheid Knuffel tegen Eenzaamheid het initiatief met de meeste stemmen geworden. Toen de nu 12-jarige Victoria Bruggeman haar eigen opa en oma bezocht in het verpleeghuis, constateerde ze dat veel, vooral demente bejaarden, eenzaam zijn en helemaal opfleuren van een eigen knuffel. Inmiddels reikt Knuffel tegen Eenzaamheid meer dan 600 knuffels per jaar uit en tovert zo een glimlach op menig bewoner van verpleeghuizen in Zuid Limburg. Op dit moment wordt de samenwerking met zorgaanbieders opgezocht om het nog breder uit te rollen. Hulde!’’.

Meer mensen helpen

Op woensdag 21 april heeft mevr Arlene Rutjes van Nestr een cheque twv 500 euro aan Victoria Bruggeman overhandigd.

Tijdens uitreiking heeft Victoria verteld : “ Wij zijn heel erg blij met de steun van Nestr en dankzij Nestr kunnen wij meer mensen helpen. Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe deze mensen reageren op knuffels. Het brengt hun terug naar de mooie jaren en soms zie je mensen, die nog maar af en toe communiceren, maar bij het zien van de knuffel beginnen te lachen”.

Meerwaarde

Naast het financieren van verhuurd onroerend goed wil Nestr meer betekenen voor beleggers en dus inwoners van Nederland. Niet iedereen heeft altijd de wind in de rug en kan wel eens een helpende hand gebruiken. Nestr reserveert van elke gepasseerde financiering een bedrag en schenkt dit elke maand aan iemand die dit steuntje in de rug kan gebruiken.

Nestr, hartelijk dank voor jullie steun en betrokkenheid in sociale initiatieven!!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.