MFG academy echte champions! - Knuffel Tegen Eenzaamheid
15778
post-template-default,single,single-post,postid-15778,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

MFG academy echte champions!

MFG academy echte champions!

Wat zijn jullie geweldig! MFG academy en al jullie leden. Wij hebben nog een hele week te gaan en de hele zak is al vol!!! Hartelijk dank!!!

MFG academy steunt dit jaar de actie Knuffel tegen Eenzaamheid en zij hebben een inzamelplek ingericht waar de leden de knuffels voor onze actie kunnen inleveren.

Binnenkort meer updates over jullie steun!

MFG Sports Academy opgericht door Nick Reemers en Marc v Til is een unieke sportschool want zoals Nick Reemers, co-founder & trainer zegt ” Bij MFG Sports Academy dromen we van een wereld waarin kinderen en jong volwassenen vol met zelfvertrouwen en weerbaarheid de uitdagingen van het leven aan kunnen en zo hun goals effectief bereiken.”

Dat sluit mooi aan onze actie! Nick Remeers en Marc v Til super bedankt voor jullie steun en er komt nog meer nieuws over jullie inzamelplek voor de actie ”Knuffel tegen Eenzaamheid”.

Afgelopen jaar hebben wij samen met Basisschool Tarcisius in Heerlen ongeveer 200 in kerstpapier ingepakte knuffels verzameld. Allemaal mooi, schattig, en met liefde geschonken. Zij werden opgehaald door de wethouder Adriane Keulen en gebracht naar verschillende zorgcentra: Tobias, Bergweide, Pius Veste en Molenhoek. De oudere, eenzame mensen hebben dit enorm gewaardeerd!

Sommige bewoners waren erg ziek, lagen op bed en hadden niet meer de kracht om te kunnen zitten, maar wel de kracht om te lachen toen ze de knuffels zagen. Dat was heel special.

Knuffel tegen Eenzaamheid is bedacht door Victoria Bruggeman. Zij is 11 en zet zich in voor oudere, zieke, eenzame mensen. Zij zet zich ook voor de toegankelijkheid voor iedereen, ook mensen met beperkingen en met rolstoelen. Zij wil oudere en jongere mensen verbinden omdat ze veel elkaar te bieden hebben.

 

Foto: © Copyright www.communications-unlimited.nl, 2019. All rights reserved

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.