Knuffel tegen Eenzaamheid editie 2020 afgerond - Knuffel Tegen Eenzaamheid
16054
post-template-default,single,single-post,postid-16054,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Knuffel tegen Eenzaamheid editie 2020 afgerond

Knuffel tegen Eenzaamheid editie 2020 afgerond

Vandaag hebben wij de actie Knuffel tegen Eenzaamheid editie 2020 afgerond. Door corona zijn veel ouderen mensen nog eenzamer dan anders, en samen met de wethouder Adriane Keulen wilden we ze wat opvrolijken.

Adriane Keulen: ‘Het was een hartverwarmende middag en mooi dat er zoveel inzet en betrokkenheid is van de jeugd voor de ouderen. Dat doet goed’

 

Wij konden dit jaar niet persoonlijk en fysiek knuffels uitdelen aan alle mensen op de afdelingen van de verzorghuizen. Wij mochten alleen een paar oudere eenzame mensen persoonlijk en met inachtneming van anderhalve meter afstand cadeaus en handgemaakte kerstkaarten uitdelen.

 

 

De rest van de cadeaus en kaarten worden door de zorgmedewerkers uitgedeeld in twee verzorghuizen van Sevagram: Oranjehof en St. Anna in Heerlen.

Het was een hartverwarmend dag! Wij hebben dankzij onze sponsors en met name Wintertijd uit Heerlen iedereen een knuffel geschonken en een blije kerst bezorgd.

 

De bewoners konden niet geloven dat de knuffels echt voor hen waren. De ouderen moesten lachen, waren ontzettend dankbaar en ontroerd. Wij zagen lachende gezichten. Veel oudere mensen achter de ramen zwaaiden en lachten naar ons.

 

Een prachtig dag! Bedankt Marion Schmitz voorzitter van  Sevagram Verwenzorg voor de mooie samenwerking!

 

Afbeeldingen: ©Knuffel tegen Eenzaamheid

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.