International Women Club South-Limburg kiest voor Knuffel tegen Eenzaamheid - Knuffel Tegen Eenzaamheid
16040
post-template-default,single,single-post,postid-16040,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

International Women Club South-Limburg kiest voor Knuffel tegen Eenzaamheid

International Women Club South-Limburg kiest voor Knuffel tegen Eenzaamheid

Op 21 oktober, tijdens de officiële online maandelijkse bijeenkomst van de International Women Club South-Limburg (IWC-SL), werd onze organisatie officieel verkozen tot officieel goed doel van het jaar van deze unieke club: Charity of the Year.

IWC-SL werd in februari 1985 opgericht als een non-profit organisatie. Er zijn 135 leden uit 49 landen. Het primaire doel van de Club is het samenbrengen van vrouwen van alle nationaliteiten die in de regio Zuid-Limburg wonen, het bevorderen van vriendschap, het delen van wederzijdse belangen en het bieden van ondersteuning en informatie aan nieuwkomers.

Mevrouw Monique Caelen, voorzitter van de IWC-SL: ‘’In deze rare tijd is het Charity Project,‘ Knuffel tegen Eenzaamheid ’, een schot in de roos. We zijn zo vereerd en dankbaar dat onze club de mogelijkheid heeft om voor dit mooie project te werken. Het wordt een uitdaging hoe we in deze vreemde tijd geld kunnen inzamelen. Maar ik weet zeker dat we het met de hulp van zoveel slimme en creatieve dames kunnen realiseren! ’’

Het is ook een enorme eer voor ons, aangezien het betekent dat deze unieke club onze wens erkent en deelt om samen het verschil te maken voor iedereen die onze steun, liefde en aandacht nodig heeft. Voor ons kan het een klein gebaar zijn, voor mensen in nood betekent het het gevoel dat iemand om hen geeft, aan hen denkt en bij hen is. Het gevoel om erbij te horen geeft hen kracht en vreugde op moeilijke momenten van ziekte en eenzaamheid. Zeker nu in deze moeilijke Covid 19 tijden, eenzame tijden, is onze steun van cruciaal belang.

Daarom zijn we blij en dankbaar voor de steun van de International Women Club.

International Women Club South Limburg gaat dit jaar donaties inzamelen voor onze organisatie zodat we meer mensen in nood kunnen bereiken. Aangezien onze organisatie geen betaald management en personeel heeft, gaan alle donaties rechtstreeks naar mensen in nood.

 

Website: https://www.iwc-sl.nl/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.