Blije gezichten, lachen en knuffels - Knuffel Tegen Eenzaamheid
16163
post-template-default,single,single-post,postid-16163,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Blije gezichten, lachen en knuffels

Blije gezichten, lachen en knuffels

Op 10 april hebben we 42 bewoners van de Zorgbungalows Heiveld van de Meandergroep bezocht. We brachten ze feestelijk ingepakte knuffels. Het was heel bijzonder om na een lange pauze door Covid 19 eindelijk de cadeautjes persoonlijk te kunnen brengen, een praatje te maken met de bewoners en samen te lachen. Het was fantastisch om alle blije gezichten te zien.

De bewoners waren erg blij en velen konden niet geloven dat de cadeautjes voor hen waren. ”Waar heb ik dat aan verdiend”, zei een dame. ”Is het echt voor mij deze leuke knuffel?” zei een ander.

Dit schreef Meandergroep over ons bezoek: ‘’Vandaag kwamen Victoria en Alexia van stichting Knuffel Tegen Eenzaamheid iedere bewoner een knuffel brengen. Wat een mooi initiatief van deze twee lieve meiden.

En wat een leuke reacties van bewoners. Hartverwarmend

Bedankt dames..’’

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.