Bedankt International Women Club-South Limburg! - Knuffel Tegen Eenzaamheid
16149
post-template-default,single,single-post,postid-16149,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Bedankt International Women Club-South Limburg!

Bedankt International Women Club-South Limburg!

Op zondag 2 mei heeft mevr Monique Caelen president van de International Women Club South Limburg een cheque twv 3170 euro overhandigd aan Victoria Bruggeman, Alexia Bruggeman en Maximiliaan van Knuffel tegen Eenzaamheid.

Foto: @Nikki Beulens

 

Knuffel tegen Eenzaamheid werd in 2020  tijdens de officiële online maandelijkse bijeenkomst van de International Women Club South-Limburg (IWC-SL) officieel verkozen tot officieel goed doel van het jaar van deze unieke club: Charity of the Year.

De fantastische dames van de club hebben zich het hele haar ingezet om geld in te zamelen. Zij hebben een aantal online activiteiten georganiseerd, zoals kooklessen, bingo, veiling, etc. voor dit goede doel. Geweldige objecten en kunstwerken werden gedoneerd voor de online veiling door de leden om onze organisatie zo veel mogelijk te kunnen steunen.

Monique Caelen:‘Trots zijn we dat ondanks de zeer moeilijke omstandigheden die COVID ons heeft opgelegd, gebbe wij een prachtig resultaat neergezet. Door onze krachten te bundelen hebben we met veel succes ons prachtige project “Knuffel tegen eenzaamheid” ondersteund!’

Wij zijn de International Women Club-South Limburg enorm dankbaar voor hun waanzinnig steun en vrijgevigheid. Dankzij de club kunnen wij nu samen veel meer mensen steunen. Deze dames, die komen uit verschillende landen en wonen nu in Zuid-Limburg, hebben laten zien dat er geen grenzen zijn wat betreft sociale betrokkenheid en bereid te zijn om andere van dienst te zijn. Wat een toppers zijn ze!

IWC-SL werd in februari 1985 opgericht als een non-profit organisatie. Er zijn 148 leden uit 49 landen. Het primaire doel van de Club is het samenbrengen van vrouwen van alle nationaliteiten die in de regio Zuid-Limburg wonen, het bevorderen van vriendschap, het delen van wederzijdse belangen en het bieden van ondersteuning en informatie aan nieuwkomers.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.